Front streekproducten
 

Tuinsappen

Naast het welbekende Potje Paté uit Alveringem hebben wij ook Potjesvlees en Ganzenrillettes van dezelfde leverancier.

Versnaperingen

We hebben vier heerlijke kazen van ‘t Groendal: uiteraard de Poppycheese, Délice de Houblonesse, Poperingse Keikop en ‘t Groendal Baby. Deze kazen zijn heel goed te combineren met Wipers Chardonnay, Wipers Gris de Gris of Wipers Pinot Noir (bekroond met een gouden medaille beste Belgische wijn) van wijngoed Zilver Cruys uit ons assortiment. Exclusief bij ons te verkrijgen is de Steenstraatse Hoppewijn.

Kaas en wijn

Potje Paté en overige vlees specialiteiten

We hebben ongeveer 10 verschillende tuinsappen van Lombarts Calville, waaronder Appel Oude Rassen, Appel Aardbei, Appel Rode Biet en Appel Kweepeer.

Alcoholische dranken

De versnaperingen zijn afkomstig van Houblonesse en Poppies.We hebben onder meer koekjes en karamellen. 

Overige producten

We hebben onder andere jenever van Houblonesse, Wipers Time likeur en schuimwijn van wijngoed Zilver Cruys en verscheidene streekbieren.

De overige producten betreffen karnemelk en hoeveboter van ‘t Groendal, confituur en karamelsaus van Houblonesse.

Frontstreek producten

We maken graag voor u een mand gevuld met door u gekozen front streekproducten uit onderstaand assortiment.

Frontstreek manden

In onze winkel hebben wij sinds 2015 een uitgebreid assortiment producten uit de frontstreek. Ook zijn wij met deze producten te vinden op verschillende markten. Hieronder vindt u een overzicht van de producten met een verwijzing naar de producent.

Deze producten zijn een ideaal geschenk voor de eindejaarsfeesten. Ze zijn zelf samen te stellen naar ieders wens en budget.